Natura Bissé

Natura Bissé är inte likt något annat märke på marknaden, de ligger alltid i framkant med den senaste hudvårdstekniken. Natura Bissé anses av hudvårdssexperter vara ett av världens mest innovativa, prestigefyllda och mest effektfulla hudvårdsmärken som finns att tillgå på marknaden. Det huvudsakliga fokuset ligger i att leverera lyxiga behandlingar med synliga resultat vilket kan åstadkommas genom högteknologiska produkter av överlägsen kvalité! Natura Bissé är ett fantastiskt hudvårdsmärke som är många celebriteters favorit.

The O2 Relax

Balanserar – Renar – Återfuktar

Reser du mycket, vistas i torra miljöer eller känns det som att huden bara behöver en ordentlig fuktboost? Här är behandlingen för dig! En fantastiskt energigivande behandling som balanserar och återfuktar huden maximalt på djupet. Rent syre ljusar upp en trött och glåmig hudton och ger en omedelbar lyster!

I behandlingen ingår:  rengöring, peeling, djupbehandlande koncentrat och en effektiv, behandlande mask. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande ögoncreme och ansiktscreme.

Tid: 60 min | 995:-

 

The Citrus Essence

Stimulerar – Lystergivande – Ger fasthet

Denna behandling stimulerar kollagenproduktion och verkar återfuktande samtidigt som de kraftfulla antioxidanterna från vitamin C skyddar din hud från fria radikaler som gör att din hud åldras. Den reparerar en solskadad hud, återger huden sin fasthet samt ger en fantastisk lyster som får din hud att stråla!

I behandlingen ingår:  rengöring, peeling, djupbehandlande koncentrat och en effektiv, behandlande mask. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande ögoncreme och ansiktscreme.

Tid: 60 min | 1245:-

 

The Skin Comfort

Lugnar – Skyddar – Stärker

Lugnande ansiktsbehandling särskilt anpassad för dig med känslig hud och rosacea. Det är en anti-inflammatorisk behandling som omedelbart reparerar, balanserar och återställer hudens kondition. Produkterna bygger upp hudens naturliga barriär och skyddar huden mot både inre och yttre påfrestningar.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, djupbehandlande ampullkoncentrat och en effektiv, behandlande specialmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande ögoncreme och ansiktscreme.

Tid: 60 min | 1245:-

 

3d collagen shock

Fasthet – Elasticitet – Näring

En intensivt stärkande anti-age-behandling med en unik cocktail av aminosyror och essentiella näringsämnen. Näringsämnena fyller hudens näringsbehov och är viktiga för att hålla huden mjuk och smidig. De har en regenererande effekt som verkar i de djupaste hudlagren för att återskapa hudens fasthet, elasticitet och fräschör. Dessutom minimeras fina linjer och rynkor, vilket ger en slätare hud.

I behandlingen ingår: rengöring, trestegs-peeling, djupbehandlande ampullkoncentrat och en effektiv, behandlande specialmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande ögoncreme och ansiktscreme.

Tid: 75 min | 1295:-

 

Inhibit FACE LIFT

Fyller ut – Lyfter – Minimerar rynkor

Lyftande och korrigerande behandling som fyller ut, lyfter och minimerar rynkor och linjer för att ge en total hudföryngring! Hemligheten är den innovativa molekylen ”Octamioxyl”, som har förmågan att motverka muskelkontraktioner, som leder till rynkor, på ett liknande sätt som Botulinum toxinum (botox), samt kombinationen av högteknologiska ingredienser och exklusiva stimulerande behandlingstekniker. Självklart godkänt av läkemedelsverket. Perfekt för dig som inte vill använda estetiska microinjektioner eller som vill förlänga och förbättra effekten av befintliga injektioner.

Tid: 60 min | 1695:-

 

The Red Carpet Treatment

Diamond experience life infusion ritual – juvelen inom anti-age! Lyxig ansiktsbehandling med Natura Bissé’s DIAMOND COLLECTION som återupplivar och bevarar ungdomligheten i huden samt bromsar åldringsprocessen. Ger huden fasthet och ny elasticitet samt minskar synbart fina linjer och rynkor. Detta är den ultimata behandlingen för dig med mogen hud som vill ha det främsta inom aktiv hudvård!

I behandlingen ingår: rengöring, 3 stegspeeling med aha-syra, stimulerande massage med magnetterapi, djupgående ansikts- och decolltagemassage, syresättande och reparerande ledmask samt en avslutande guldmask som verkar uppstramande och lystergivande. Under tiden masken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande ögoncreme och ansiktscreme.

Tid: 90 min | 2200:-

 

Carboxi Express – AHA-behandling

En express-behandling för en ”glow on the go”-effekt. Genom att använda fem olika AHA-syror i tre olika steg har behandlingen en tredubbel exfolierande effekt som ger fantastiska resultat på huden. Din hud får en extraordinär mjukhet och omedelbar lyster bara på 30 minuter.

I behandlingen ingår: Rengöring, effektiv trestegspeeling med AHA-syror samt avslutande ögon-och ansiktscreme.

Tid: 30 min  | 845:-