Frys bort ditt fett med Cooltech

Cooltech, en behandling för att frysa fettdepåer permanent. Låter fantastiskt men faktiskt sant. En metod som blivit en stor framgång ute i världen. Vi har den!

Bloggaren Kristina var hos oss. Läs vad hon tyckte här

Studier visar ett genomsnitt på 23,8 % reducering på bara en behandling. Behandlingen kan upprepas upp till 3 ggr på varje område, men många gånger räcker 1-2 behandlingar. Vill du veta mer boka en konsultation.

Många områden på kroppen är nästan omöjliga att träna bort. Graviditetsmage, kärlekshandtagen, gäddhäng, ridbyxlår är exempel på områden som lämpar sig perfekt för nya unika CoolTech.

   

Före och efter. Taget 6 veckor efter behandlingen.

Tack vare en ny behandlingsteknik, Cryolipolysis, kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Fettcellerna dör helt naturligt under de efterföljande veckorna.

Nya kroppskonturer utan kirurgi!

Aldrig tidigare har vi sett så snabba synliga resultat som efter en Cryolipolysis. Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad. Det bästa av allt är att du slipper alla riskerna som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi.

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL? Vi gör en konsultation innan och väljer ut områden som ska behandlas. Därefter appliceras ett speciellt membran med kylvätska över området som ska behandlas innan munstycket aktiveras. Det området som ska behandlas sugs in i munstycket under kraftigt vacumsug.

GÖR DET ONT?
I början känner du enbart det kraftiga suget och en kyla. Efter några minuter så har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut ingenting. Du kan i lugn och ro ligga och koppla av utan obehag. Efter 1 timme tar vi bort munstycket och området masseras under några minuter. Efter några minuter kan du fortsätta din dag som vanligt.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG FÖR RESULTAT?
Det finns vetenskapliga studier som bevisar att Cryolipolysis efter endast en behandling reducerar i genomsnitt 23,8 % fett efter endast en behandling. Man kan behandla samma område upp till 3 gånger. Intervallen måste vara ca. 8 v. Resultatet kan du börja se efter 2-3 veckor.

ÄR RESULTATET VERKLIGEN PERMANENT?
JA! När fettcellerna i underhuden kyls ner så inträder ett stadium som kallas för Apoptos vilket innebär en naturlig programmerad celldöd. Huden, muskler och nervtrådar klarar av denna kraftiga kyla utan att skadas. Endast fettceller dör och kroppens egna lymfsystem tar hand om utrensningen.

HUR KÄNNS DET EFTER BEHANDLINGEN?
Den första veckan kan det förekomma lite smärta i området som är behandlat, detta beror på att en lättare inflammation uppstått i fettlagret. En liten svullnad kan då också synas, vilket är fullt normalt. Det kan förekomma en stickande och kliande känsla, som kan vara i upp till 8 veckor. Området kan kännas lite bedövat vilket också är fullt normalt, det ger med sig när allt har återhämtat sig.

PASSAR BEHANDLINGEN ALLA?
Behandlingen passar till kvinnor och män som vill bli av med lokala fettdepåer som är svåra att träna bort. Du ska vara fullt frisk, inte ha ett BMI över 30, inte ha någon köldrelaterad diagnos t.ex. fingrar och tår som vitnar eller blir blåaktiga vid kyla, inte ha cirkulationsrubbningar och ej heller vara gravid eller amma. Undvik också att sola det behandlade området minst en vecka efter behandlingen.

Pris 2990:- /behandling à 60 min

Boka redan idag 08-103981